ГЕРБ изявявали желание по места да подкрепят знакови червени кметове. БСП

...
ГЕРБ изявявали желание по места да подкрепят знакови червени кметове. БСП
Коментари Харесай

Корнелия Нинова предупреди Борисов, че не приемат подкрепа от ГЕРБ

ГЕРБ изявявали предпочитание по места да поддържат знакови червени кметове. БСП обаче не приема поддръжка от ГЕРБ. Това е скрепено и с решение на Националния съвет.

С такава заявка лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова обобщи резултатите от двуседмичното одобряване от Националния съвет на партията на претендентите социалисти за локалните избори на 29 октомври.

За следващият опит на Борисов да пробива Българска социалистическа партия Корнелия Нинова отсече: " Искам да му кажа от в този момент, че и този път това няма да стане. "

Българска социалистическа партия декларира, че е единствената партия, която към днешна дата е в цялостна подготвеност за акция за изборите. Имат платформа, претенденти за кметове и листи за общински съветници

Нинова изрично се опълчи на внушенията, че Българска социалистическа партия пази едри предприемачи със скъпи коли и съобщи, че социалистите постоянно са защитавали дребните и междинните производители. Подкрепят обаче протеста, готвен за другата седмица, защото отстояват позицията да не се подвига възбраната за импорт на украинските артикули, с цел да се избави българската стопанска система и земеделие. " И твърдим, че тези митинги са обективни ", съобщи Нинова.

С повдигането на възбраната българското правителство е предало българския народен интерес, безапелационни са социалистите, по тази причина и питат по какъв начин така Полша и Румъния, които са едни от най-близките поддръжници на Украйна, се опълчиха и опазиха своите стопанска система и земеделие и остават на твърдата позиция, че няма да позволен импорт на украинско зърно и ще наложат национални забрани, а единствено българското държавно управление е на противоположна позиция.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР